Formulari
​events

Per a informació relacionada amb events d’entreteniment, música, esportius o corporatius, envia’ns un correu electrònic.

Treballa
​ amb nosaltres

T’agradaria formar part del nostre equip? Estarem encantats d’explicar-te si tenim alguna oferta laboral que encaixe amb el teu perfil.

Formulari
de contacte

Licampa 1617 SL tractarà les dades (nom, cognoms, adreça electrònica, telèfon) personals que ens facilites a través d’este formulari, així com les que ens facilites amb posterioritat amb la finalitat d’atendre les sol·licituds plantejades. La legitimació residix en la teua pròpia sol·licitud. Les teues dades no se cediran a tercers sense el teu consentiment, excepte obligació legal. No existixen transferències internacionals de dades. El termini de conservació és el que siga necessari per a les finalitats indicades. Per a exercir els seus drets, ha d’enviar un escrit, en el qual indique el dret a exercir a l’adreça: carrer Bomber Ramón Duart, 12, València (Valencia), CP 46013 amb l’assumpte “RGPD: Exercici de drets” o enviant un correu electrònic a rgpd@roigarena.es. També pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es). Per a més informació, Política de privacitat.
Skip to content