Play Video

VALENCIA, ARE YOU READY?

Si hi ha alguna cosa que no té cap altre Arena del món és València. Des de la nostra ciutat, cap al món.

El Roig Arena serà un recinte cobert multiespai, multiús i flexible, preparat per a celebrar esdeveniments de manera simultània els 365 dies de l’any.

ROIG ARENA
EN DADES

47000
m2
superfície construïda
280
M€
inversió privada
365
dies/any
0
año
0
meses
0
días

* Temps estimat, pot patir alteracions.

MODALITATS

item.imagen_trasera_alt
item.imagen_trasera_alt
item.imagen_trasera_alt
01. Entreteniment
02. Esportiu
03. Corporatiu

I MOLT MÉS

mas-restauracion
Més enllà del restaurant, el recinte disposarà de diferents espais i punts de venda en els quals podràs disfrutar d’una gran oferta gastronòmica. Tot això serà una part essencial de l’experiència.
mas-terrazas
València ens ho ha posat fàcil per a aprofitar el seu clima i traure partit als espais generats en les tres terrasses, que sumen un total de 4000 m². A més, serviran com a anell de circulació exterior de l’Arena.
mas-hospitalities
En el Roig Arena trobaràs espais prèmium com ara sales VIP, lounge, terrasses privades i llotges, entre altres. Tot això, acompanyat de serveis addicionals com un aparcament VIP, accés a zones exclusives i un restaurant i càtering de la mà del nostre partner de restauració, el xef valencià Miguel Martí.
otros-parking-general
Per a facilitar l’accés dels usuaris, el recinte disposarà de dos aparcaments que sumaran un total de més de 1200 places. Els dos pàrquings disposaran de places accessibles per a usuaris amb mobilitat reduïda, places per a cotxes elèctrics amb els corresponents carregadors i espais reservats per a bicicletes, patinets elèctrics i motos.
Restauració
Terrasses
Hospitality
Pàrquing

Projecte
ciutat

Roig Arena

47.000 m2 de parcel·la faran possible el recinte multiús, que albergarà actes esportius, culturals, d’entreteniment i corporatius a la ciutat de València.

Col·legi Les Arts

El centre educatiu de gestió pública per a alumnes d’Infantil i Primària, ja en funcionament, té més de 400 estudiants i ha sigut construït amb una inversió privada de 8 M€.

Pàrquing

Per a facilitar l’accés dels usuaris, el recinte disposarà de dos aparcaments que sumaran un total de més de 1.200 places. 

Pàrquing

Per a facilitar l’accés dels usuaris, el recinte disposarà de dos aparcaments que sumaran un total de més de 1.200 places. 

Parc públic

El pulmó del projecte tindrà 20.000 m² de zones verdes i servirà de passarel·la entre el Roig Arena i el pàrquing en altura.

LA CASA DEL
VALENCIA
BASKET CLUB

El Roig Arena acollirà els principals partits del VBC i el dia a dia del club, i d’esta manera es convertirà en la seua seu.

FAQs

A què fa referència el terme Arena?

Hui dia, coneixem com a Arena els recintes multiús dissenyats no sols per a ús esportiu, sinó també per a la celebració d’altres tipus d’esdeveniments: culturals, espectacles musicals, teatrals, corporatius, etc. Es caracteritzen per la seua versatilitat i capacitat de modificació i adaptació a cada esdeveniment.

Quin és l’origen del projecte?

Després de 30 anys impulsant el Valencia Basket Club i convertir-se en campions de la Lliga (temporada 2016-2017), Juan Roig decideix fer el pas definitiu i dur a terme el projecte d’un nou pavelló de referència per al club.

Esta idea inicial evoluciona fins al concepte d’Arena. Amb això, Juan Roig impulsa el seu Llegat per a la ciutat de València, la Comunitat Valenciana i Espanya.

Per a quan s’estima que es finalitze la construcció?

La nostra previsió de final d’obra és a finals de 2024.

On està situat el Roig Arena?

Estem situats al carrer Bomber Ramón Duart, 12, València.

El recinte serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda?

El recinte tindrà accessos i facilitats per a persones amb mobilitat reduïda. Des de l’inici hem estat treballant perquè així siga.

Es podrà visitar el Roig Arena encara que no hi haja cap activitat programada?

Sí, serà un punt de trobada en el qual podrem disfrutar tant d’esdeveniments programats com de qualsevol altra oferta d’entreteniment.

Skip to content